Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
rybi filetyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Čerstvost a trvanlivost rybích produktů
(Ruoyi HAO)2022, Disertační práce, Fakulta rybářství a ochrany vod / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//drpvxv// | Zootechnics / Fishery | Práce na příbuzné téma
Oxidace proteinů a lipidů u ryb: dráhy, kinetika a produkty
(Nima HEMATYAR)2019, Disertační práce, Fakulta rybářství a ochrany vod / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//0jkt58// | Zootechnika / Rybářství | Práce na příbuzné téma
Faktory ovlivňující výživovou hodnotu ryb
(Sarvenaz KHALILITILAMI)2019, Disertační práce, Fakulta rybářství a ochrany vod / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//98go2x// | Zootechnika / Rybářství | Práce na příbuzné téma