Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
rybi gastronomieKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Rybářské eventy ve světle gastronomie a cestovního ruchu
(Zuzana Nešetřilová)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/dnw6t/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Rybí gastronomie v Třeboni z pohledu turistického ruchu
(Karolína Kubišová)2012, Bakalářská práce, Vysoká škola polytechnická Jihlava
• http://theses.cz/id//9ezxwr// | Ekonomika a management / Cestovní ruch | Práce na příbuzné téma
Ryba v české gastronomii
(Veronika Hradilíková)2021, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vsh.cz/th/ccq52/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Ryba v české gastronomii
(Anna Sinkulová)2019, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/tefys/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Podnikatelský záměr - založení rybí restaurace ve Vodňanech, městě s mnohasetletou rybářskou tradicí
(Jiří Havlín)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/10397/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Rybí pokrmy jako součást české národní identity
(Eliška Steinerová)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/jtt1z/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Česká ryba v kuchyni
(Kateřina Veselá)2020, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/tfot3/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketingový management v cestovním ruchu a hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Gastronomický koncept zaměřený na rozšíření nabídky služeb.
(Petr Müller)2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/8117/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Založení podniku (na příkladu rybí restaurace)
(Aneta Kykalová)2011, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/34890 | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma
Komparace nabídky rybích potravin a produktů v supermarketech
(Adam Kučera)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/eucov/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma