Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
rybi produktyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Fyzikální vlastnosti ovlivňující jakost rybího masa a produktů z ryb
(Zuzana Bytešníková)2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//bdyu5n// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Rtuť v potravinách: analýza rybích produktů na českém trhu
(Jana MANIUROVÁ)2013, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ
• http://theses.cz/id//3thyn9// | Biologie / Aplikovaná ekologie | Práce na příbuzné téma
Stanovení rtuti v rybách a v rybích
(Kateřina Kroupová)2011, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//le1o3z// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Analýza marketingového prostředí Atlantik produkt Třešňák s.r.o.
(Veronika KROTKÁ)2013, Bakalářská práce, Ekonomická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//pttgo1// | Ekonomika a management / Obchodní podnikání | Práce na příbuzné téma
Hmyzí produkty jako surovina pro výrobu potravin
(Veronika Božena Hendrychová)2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ufaoqf// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Změna abundance mRNA, oxidativních produktů a aktivit antioxidačních enzymů spojených se stárnutím rybích oocytů
(Azadeh MOHAGHEGHI SAMARIN)2018, Disertační práce, Fakulta rybářství a ochrany vod / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//sjp3fh// | Zootechnika / Rybářství | Práce na příbuzné téma
Obsah polynenasycených mastných kyselin s dlouhým řetězcem (LC PUFA) n-3 ve vybraných produktech vyrobených na bázi masa prasat krmených dietou s přídavkem rybího oleje
(Romana Chalupníková)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//f5lguo// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma
Charakteristika suroviny pro výrobu uzených rybích výrobků
(Barbora NĚMCOVÁ)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//yxgjxz// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma