Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

rybi produkty

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 18 prací)
Fyzikální vlastnosti ovlivňující jakost rybího masa a produktů z ryb
 (Zuzana Bytešníková)

2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//bdyu5n// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Rtuť v potravinách: analýza rybích produktů na českém trhu
 (Jana MANIUROVÁ)

2013, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ

http://theses.cz/id//3thyn9// | Biologie / Aplikovaná ekologie | Práce na příbuzné téma

Stanovení rtuti v rybách a v rybích
 (Kateřina Kroupová)

2011, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//le1o3z// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Analýza marketingového prostředí Atlantik produkt Třešňák s.r.o.
 (Veronika KROTKÁ)

2013, Bakalářská práce, Ekonomická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//pttgo1// | Ekonomika a management / Obchodní podnikání | Práce na příbuzné téma

Hmyzí produkty jako surovina pro výrobu potravin
 (Veronika Božena Hendrychová)

2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ufaoqf// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Změna abundance mRNA, oxidativních produktů a aktivit antioxidačních enzymů spojených se stárnutím rybích oocytů
 (Azadeh MOHAGHEGHI SAMARIN)

2018, Disertační práce, Fakulta rybářství a ochrany vod / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//sjp3fh// | Zootechnika / Rybářství | Práce na příbuzné téma

Obsah polynenasycených mastných kyselin s dlouhým řetězcem (LC PUFA) n-3 ve vybraných produktech vyrobených na bázi masa prasat krmených dietou s přídavkem rybího oleje
 (Romana Chalupníková)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//f5lguo// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

Charakteristika suroviny pro výrobu uzených rybích výrobků
 (Barbora NĚMCOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//yxgjxz// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 18 prací)