Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

rybi svalovina

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 13 prací)
Problematika výroby konzervovaných rybích produktů
 (Hong Phuong Luongová)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//5dmvor// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Čerstvost a trvanlivost rybích produktů
 (Ruoyi HAO)

2022, Disertační práce, Fakulta rybářství a ochrany vod / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//drpvxv// | Zootechnics / Fishery | Práce na příbuzné téma

Vliv alternativních krmiv na obsah omega 3 mastných kyselin ve svalovině ryb
 (Jakub KREJSA)

2013, Bakalářská práce, Fakulta rybářství a ochrany vod / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//lkie2j// | Zootechnika / Rybářství | Práce na příbuzné téma

Vliv suroviny a technologického postupu při výrobě rybích klobás
 (Petra Klvaňová)

2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//o7fuoe// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Fyzikální vlastnosti ovlivňující jakost rybího masa a produktů z ryb
 (Zuzana Bytešníková)

2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//bdyu5n// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

VÝVOJ NOVÝCH RYBÍCH PRODUKTŮ PRO PŘEDŠKOLNÍ DĚTI
 (Veronika KALICOVOVÁ)

2020, Diplomová práce, Fakulta rybářství a ochrany vod / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//4qqw22// | Zemědělská specializace / Rybářství a ochrana vod | Práce na příbuzné téma

Vliv krmení na senzorickou jakost kuřecího a rybího masa
 (Kristýna Konečná)

2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//pt0za2// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv mrazírenského skladování na senzorickou jakost a chemické složení rybího masa
 (Martina Zajíčková)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//zc0v3l// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Biopřístupnost rtuti z ryb a rybích výrobků
 (Iva Ventrubová)

2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//pkkcsu// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Obsah rtuti ve svalovině jelce tlouště (Leuciscus cephalus) z dolních úseků řek povodí Labe
 (Bohuslav KOLEK)

2013, Bakalářská práce, Fakulta rybářství a ochrany vod / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//w7zt5v// | Zootechnika / Rybářství | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 13 prací)