Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
rybi svalovinaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Problematika výroby konzervovaných rybích produktů
(Hong Phuong Luongová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//5dmvor// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Čerstvost a trvanlivost rybích produktů
(Ruoyi HAO)2022, Disertační práce, Fakulta rybářství a ochrany vod / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//drpvxv// | Zootechnics / Fishery | Práce na příbuzné téma
Vliv alternativních krmiv na obsah omega 3 mastných kyselin ve svalovině ryb
(Jakub KREJSA)2013, Bakalářská práce, Fakulta rybářství a ochrany vod / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//lkie2j// | Zootechnika / Rybářství | Práce na příbuzné téma
Vliv suroviny a technologického postupu při výrobě rybích klobás
(Petra Klvaňová)2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//o7fuoe// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Fyzikální vlastnosti ovlivňující jakost rybího masa a produktů z ryb
(Zuzana Bytešníková)2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//bdyu5n// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
VÝVOJ NOVÝCH RYBÍCH PRODUKTŮ PRO PŘEDŠKOLNÍ DĚTI
(Veronika KALICOVOVÁ)2020, Diplomová práce, Fakulta rybářství a ochrany vod / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//4qqw22// | Zemědělská specializace / Rybářství a ochrana vod | Práce na příbuzné téma
Vliv krmení na senzorickou jakost kuřecího a rybího masa
(Kristýna Konečná)2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//pt0za2// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv mrazírenského skladování na senzorickou jakost a chemické složení rybího masa
(Martina Zajíčková)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//zc0v3l// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Biopřístupnost rtuti z ryb a rybích výrobků
(Iva Ventrubová)2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//pkkcsu// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Obsah rtuti ve svalovině jelce tlouště (Leuciscus cephalus) z dolních úseků řek povodí Labe
(Bohuslav KOLEK)2013, Bakalářská práce, Fakulta rybářství a ochrany vod / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//w7zt5v// | Zootechnika / Rybářství | Práce na příbuzné téma