Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
rybi vyrobkyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Prodloužení skladovatelnosti chlazených rybích výrobků
(Róbert PFLUG)2016, Diplomová práce, Fakulta rybářství a ochrany vod / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//b176ph// | Zootechnika / Rybářství | Práce na příbuzné téma
Rtuť v uzených rybích výrobcích
(Iva Ventrubová)2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//whc9b7// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Nutriční hodnota vybraných rybích výrobků a jejich dietologické hodnocení
(Václava Susan Holinková)2018, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//u73fpz// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Nutriční hodnota vybraných rybích výrobků s vyšším obsahem polyenových kyselin a jejich dietologické hodnocení
(Katsiaryna Hermanovich)2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//0kw6v1// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Stanovení rtuti a jejích forem v rybích výrobcích
(Lucie Zlámalová)2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//4wahwv// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Charakteristika suroviny pro výrobu uzených rybích výrobků
(Barbora NĚMCOVÁ)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//yxgjxz// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Vývoj nových výrobků ze sladkovodních ryb
(Tereza HAUSEROVÁ)2020, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//a684ai// | Zemědělské inženýrství / Kvalita zemědělských produktů | Práce na příbuzné téma
Určení a kvantifikace mastných kyselin ve vybraných rybích produktech
(Petr ONDROUCH)2022, Bakalářská práce, Fakulta rybářství a ochrany vod / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//4xmbqc// | Zootechnika / Rybářství | Práce na příbuzné téma
Fyzikální vlastnosti ovlivňující jakost rybího masa a produktů z ryb
(Zuzana Bytešníková)2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//bdyu5n// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Stanovení těžkých kovů v rybích výrobcích
(Jiří MERENDA)2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//p2vims// | Chemie a technologie materiálů / | Práce na příbuzné téma