Theses on the same topic (having an identical keyword):

ryzove vyrobky

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

Jakost těstovin z rýžové mouky
 (Zuzana Lustigová)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//h005q9// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic

Sledování vlivu aplikace kukuřičné a rýžové mouky jako náhrady fosforečnanů na technologické vlastnosti masných výrobků
 (Petra Polcová)

2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//1aexz9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Vliv aplikace fosforečnanů a dalších látek na barvu masných výrobků
 (Zuzana Hladíková)

2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//9psy1h// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Srovnání senzorických vlastností vybraných sójových výrobků v závislosti na technologii výroby
 (Kateřina Krtilová)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//xexm25// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic