Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
ryzove vyrobkyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Jakost těstovin z rýžové mouky
(Zuzana Lustigová)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//h005q9// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Sledování vlivu aplikace kukuřičné a rýžové mouky jako náhrady fosforečnanů na technologické vlastnosti masných výrobků
(Petra Polcová)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//1aexz9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv aplikace fosforečnanů a dalších látek na barvu masných výrobků
(Zuzana Hladíková)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//9psy1h// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Srovnání senzorických vlastností vybraných sójových výrobků v závislosti na technologii výroby
(Kateřina Krtilová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//xexm25// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma