Theses on the same topic (having an identical keyword):
saccharomycesKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Využití non-Saccharomyces kvasinek pro výrobu piva a nápojů na bázi piva
(David Kij)2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/k6gdn/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Theses on a related topic
Využití non-Saccharomyces kvasinek pro výrobu piva
(Tatiana Kochláňová)2017, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/gtatj/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Theses on a related topic
Charakteristika kvasinek rodu Saccharomyces využívaných v technologiích
(Katarína Krescanková)2015, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/s15gg/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Theses on a related topic
Využití Saccharomyces cerevisiae pro výrobu piva a vína
(Eva Vontrobová)2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/tt3l9/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Theses on a related topic
Selekce kmene Saccharomyces cerevisiae pro výrobu beta-glukanu v provozním měřítku
(Lukáš Fidrich)2016, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/yydpr/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Theses on a related topic
Příprava nukleasy TBN1 ve fúzi s oleosinem v Saccharomyces cerevisiae
(Zuzana Hálová)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//kbsmzw// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic
Izolace a charakterizace lipidových tělísek z kmene Saccharomyces cerevisiae ERG6.RFP a ERG6.cMYC
(Vendula Švarcová)2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//5bisr4// | Biochemie a biotechnologie / | Theses on a related topic
Testování schopnosti peptidů navržených pomocí neuronových sítí vázat kovy v kvasince Saccharomyces cerevisiae
(Jan Křesťan)2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//72wr60// | Mikrobiologie a genové inženýrství / | Theses on a related topic
Optimalizace kultivačních podmínek pro stanovení kvasinek Saccharomyces boulardii
(Lenka Šetková)2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//60npdo// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic
Mikrobiální produkce glycerolu kvasinkami Saccharomyces cerevisiae
(Karolína Žižková)2024, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//cvjvz1// | Biotechnologie a bioinženýrství / | Theses on a related topic