Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
saccharomyces pastorianusKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Využití non-Saccharomyces kvasinek pro výrobu piva a nápojů na bázi piva
(David Kij)2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/k6gdn/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma
Genom pivovarskych kvasinek
(Ondřej Černý)2013, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/pn9c9/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma
Schopnost pivovarských kvasnic snižovat obsah biogenních aminů
(Barbora Němcová)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//16fx5l// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Polyfázová taxonomie technologicky významných kvasinek.
(Jana Kopecká)2015, Disertační práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/zwcvg/ | Biologie (čtyřleté) / Mikrobiologie | Práce na příbuzné téma
Technologické stresy pivovarských kvasinek
(Ondřej Souček)2013, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/cekot/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma
Stanovení fyziologických a genetických aspektů flokulace průmyslových kmenů kvasinek
(Jana Kopecká)2011, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/irzjq/ | Biologie / Obecná biologie | Práce na příbuzné téma