Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

saccharomyces pastorianus

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Využití non-Saccharomyces kvasinek pro výrobu piva a nápojů na bázi piva
 (David Kij)

2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/k6gdn/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma

Genom pivovarskych kvasinek
 (Ondřej Černý)

2013, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/pn9c9/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma

Schopnost pivovarských kvasnic snižovat obsah biogenních aminů
 (Barbora Němcová)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//16fx5l// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Polyfázová taxonomie technologicky významných kvasinek.
 (Jana Kopecká)

2015, Disertační práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/zwcvg/ | Biologie (čtyřleté) / Mikrobiologie | Práce na příbuzné téma

Technologické stresy pivovarských kvasinek
 (Ondřej Souček)

2013, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/cekot/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma

Stanovení fyziologických a genetických aspektů flokulace průmyslových kmenů kvasinek
 (Jana Kopecká)

2011, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/irzjq/ | Biologie / Obecná biologie | Práce na příbuzné téma