Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

sacharidy catering

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Nutriční hodnoty potravin v rámci jídelního lístku ve školní jídelně
 (Lenka Fišarová)

2018, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/b0zhy/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy | Práce na příbuzné téma

Vliv školního stravování na výživový stav dětí
 (Jan Nohel)

2011, Bakalářská práce, Fakulta sportovních studií / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/yb3ch/ | Tělesná výchova a sport / Regenerace a výživa ve sportu | Práce na příbuzné téma

Stravování osob s hypercholesterolémií
 (Ludmila CHARYPAROVÁ)

2015, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//qeskiv// | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

Stravování diabetiků 2.typu v seniorském věku
 (Jana VALACHOVÁ)

2017, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//ye3zon// | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

Stravování dle výživových doporučení a jeho ekonomická náročnost
 (Jana CHOCENSKÁ)

2011, Diplomová práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ

http://theses.cz/id//gyeuin// | Veřejné zdravotnictví / Odborný pracovník v ochraně veřejného zdraví | Práce na příbuzné téma

Ekonomické a nutriční hodnocení vybraných školních zařízení
 (Petr ILČÍK)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//a8psuj// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Ekonomické a nutriční hodnocení vybraných školních zařízení
 (Petr ILČÍK)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//a8psuj// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Možnosti kulinárních úprav pokrmů pro účely školního stravování a zásady správné výživy
 (Jana PROCHÁZKOVÁ)

2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//9elz45// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Zhodnocení a srovnání poskytovaných stravovacích služeb ve dvou zařízeních - dětský stacionář a centrum sociálních služeb.
 (Ester HOUDKOVÁ)

2009, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//em1dgj// | Rehabilitace / Rehabilitační - psychosociální péče o postižené děti, dospělé a seniory | Práce na příbuzné téma