Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
salam vysocinaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Poměr tuku v salámu Vysočina dle značky
(Anezka Svobodova)2021, absolventská práce, VOŠES A SPŠPT
• http://theses.cz/id//4qrxxh// | Potravinářská technologie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma
Porovnání jakostních parametrů salámu Vysočina v závislosti na obsahu soli
(Dagmar Pavelková)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//czwo2k// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Systém posuzování jakosti masa jako vstupní suroviny pro výrobu trvanlivých a fermentovaných salámů
(Lucie PIRTYÁKOVÁ)2011, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//fzad75// | Zemědělské inženýrství / Provozně podnikatelský obor | Práce na příbuzné téma
Srovnání jakosti masných výrobků na českém trhu
(Romana Poštulková)2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//bk2p4k// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv skladovacích podmínek na vybrané kvalitativní ukazatele vepřového masa
(Jiří ROUŠAL)2014, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//s6z0u6// | Zemědělské inženýrství / Agroekologie | Práce na příbuzné téma