Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
sardinkaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Kvalita proteinu u sardinek a šprotů po tepelné úpravě
(Eva Hanzalová)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//k8x4u7// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Protizánětlivá aktivita mastných kyselin ze sardinek a šprotů
(Martina Vysoudilová)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//fjbyqm// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Analýza sporu WTO - DS 231 (Peru vs. EU - obchodní označení sardinky)
(Jaroslav Štěpánek)2009, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/19407 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Mezinárodní obchod | Práce na příbuzné téma