Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
saskatoon berryKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Nové genotypy muchovníku (Amelanchier alnifolia) a perspektivy jejich potravinářského využití v podmínkách ČR
(Martina ŠERÁ)2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ef8va1// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Antioxidační kapacita v plodech rakytníku, dužnatých růží a muchovníku.
(Alena BRABCOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//7yx2ib// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Stanovení biologicky aktivních látek v ovoci
(Zultsetseg SENGEE)2010, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//reikk1// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma