Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

sausage

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Stanovení mykotoxinu ochratoxinu A ve vzorcích jelit metodou HPLC-FLD
 (Petra Mikysková)

2022, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Univerzita Hradec Králové

http://evskp.uhk.cz/eM7241 | Biologie a ekologie / Experimentální biologie | Práce na příbuzné téma

Stanovení mykotoxinu ochratoxinu A ve vzorcích jelit metodou HPLC-FLD
 (Petra Mikysková)

2023, Rigorózní práce, Přírodovědecká fakulta / Univerzita Hradec Králové

http://evskp.uhk.cz/eRig18 | Biologie a ekologie / | Práce na příbuzné téma

Efektivnost transformace masné suroviny na vyráběné uzenářské výrobky
 (Petr Vážan)

2018, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//omf7h6// | Ekonomika a management / Manažersko-ekonomický | Práce na příbuzné téma

Zefektivnění distribučního systému výrobny uzenin
 (Petra Nováková)

2010, Bakalářská práce, Ekonomická fakulta / Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/81059 | Ekonomika a management / Marketing a obchod | Práce na příbuzné téma