Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
sausageKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Stanovení mykotoxinu ochratoxinu A ve vzorcích jelit metodou HPLC-FLD
(Petra Mikysková)2022, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Univerzita Hradec Králové
• http://evskp.uhk.cz/eM7241 | Biologie a ekologie / Experimentální biologie | Práce na příbuzné téma
Stanovení mykotoxinu ochratoxinu A ve vzorcích jelit metodou HPLC-FLD
(Petra Mikysková)2023, Rigorózní práce, Přírodovědecká fakulta / Univerzita Hradec Králové
• http://evskp.uhk.cz/eRig18 | Biologie a ekologie / | Práce na příbuzné téma
Tvorba metodických materiálů pro obor řezník - uzenář
(Adam HRUŠKA)2024, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//98y0ii// | Učitelství odborných předmětů / | Práce na příbuzné téma
Efektivnost transformace masné suroviny na vyráběné uzenářské výrobky
(Petr Vážan)2018, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//omf7h6// | Ekonomika a management / Manažersko-ekonomický | Práce na příbuzné téma
Vliv zasušení a primárního opracování na konečné vlastnosti masného výrobku v kolagenním střívku, vyhodnocené v návaznosti na senzorickém hodnocení
(Veronika Johnová)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//n8iuty// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Zefektivnění distribučního systému výrobny uzenin
(Petra Nováková)2010, Bakalářská práce, Ekonomická fakulta / Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/81059 | Ekonomika a management / Marketing a obchod | Práce na příbuzné téma