Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

sensorial

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 18 prací)
Lynne Ramsay: Character´s multi-sensorial experience
 (Norikë Sefa)

2019, Diplomová práce, Filmová a televizní fakulta / Akademie múzických umění v Praze

http://hdl.handle.net/10318/13623 | Film, Television and Photography / Cinema and Digital Media | Práce na příbuzné téma

Sensorial Networks Embedded in Personal Mobile Devices
 (Miroslav Behan)

2015, Disertační práce, Fakulta informatiky a managementu / Univerzita Hradec Králové

http://evskp.uhk.cz/eDi75 | Aplikovaná informatika / | Práce na příbuzné téma

Komparace výsledků senzorické analýzy vína v závislosti na diferenciaci konzumentů
 (Kristýna Rozárka Jandásková)

2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/14833/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Senzorická integrace v mateřské škole
 (Iva SZAKOVÁ)

2022, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM

http://theses.cz/id//xbmvg8// | Specializace v pedagogice / Učitelství pro mateřské školy | Práce na příbuzné téma

Vliv údržby na senzorický komfort pletenin z přírodních materiálů
 (Kristýna Zeman Mikutová)

2024, Diplomová práce, Fakulta textilní / Technická univerzita v Liberci

http://theses.cz/id//jt4ihc// | Textilní inženýrství / Oděvní technologie a materiály | Práce na příbuzné téma

Analytické a senzorické možnosti kontroly falšování pravosti révového vína
 (Kamil Rozek)

2015, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//yitvj1// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Plynová chromatografie pro hodnocení příčiny smyslového defektu potraviny
 (Sára Kováčiková)

2017, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//z300qr// | Forenzní analýza / | Práce na příbuzné téma

Identifikace frakcí obilných otrub a vliv jejich složení na nutriční a senzorické vlastnosti pekařských výrobků
 (Marie Kubů)

2017, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//eq8ie5// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Senzorické charakteristiky a změny jedlých rostlinných olejů
 (Bibiána Šimalíková)

2017, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//trn8n6// | Chemie a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma

Využití tepelně upravených pšeničných otrub k výrobě potravin s vyšší výživovou a senzorickou kvalitou
 (Soňa Galušková)

2016, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//a5nbn8// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 18 prací)