Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
sensorialKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Sensorial Networks Embedded in Personal Mobile Devices
(Miroslav Behan)2015, Disertační práce, Fakulta informatiky a managementu / Univerzita Hradec Králové
• http://evskp.uhk.cz/eDi75 | Aplikovaná informatika / | Práce na příbuzné téma
Lynne Ramsay: Character´s multi-sensorial experience
(Norikë Sefa)2019, Diplomová práce, Filmová a televizní fakulta / Akademie múzických umění v Praze
• http://hdl.handle.net/10318/13623 | Film, Television and Photography / Cinema and Digital Media | Práce na příbuzné téma
Screening of free fatty acids and sensorial changes of some Panicum miliaceum L. and Avena sativa L. varieties
(Lenka Lošková)2008, Diplomová práce, Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ermv6e// | Sustainable Rural Agriculture in Tropics and Subtropics / | Práce na příbuzné téma
Komparace výsledků senzorické analýzy vína v závislosti na diferenciaci konzumentů
(Kristýna Rozárka Jandásková)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14833/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Senzorická integrace v mateřské škole
(Iva SZAKOVÁ)2022, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM
• http://theses.cz/id//xbmvg8// | Specializace v pedagogice / Učitelství pro mateřské školy | Práce na příbuzné téma
Vliv údržby na senzorický komfort pletenin z přírodních materiálů
(Kristýna Zeman Mikutová)2024, Diplomová práce, Fakulta textilní / Technická univerzita v Liberci
• http://theses.cz/id//jt4ihc// | Textilní inženýrství / Oděvní technologie a materiály | Práce na příbuzné téma
Analytické a senzorické možnosti kontroly falšování pravosti révového vína
(Kamil Rozek)2015, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//yitvj1// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Využití tepelně upravených pšeničných otrub k výrobě potravin s vyšší výživovou a senzorickou kvalitou
(Soňa Galušková)2016, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//a5nbn8// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Plynová chromatografie pro hodnocení příčiny smyslového defektu potraviny
(Sára Kováčiková)2017, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//z300qr// | Forenzní analýza / | Práce na příbuzné téma
Senzorické charakteristiky a změny jedlých rostlinných olejů
(Bibiána Šimalíková)2017, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//trn8n6// | Chemie a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma