Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

sensory evaluation

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Komparace metod senzorického hodnocení destilátů
 (Michal Šindelář)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/lcpf0/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Analytické a senzorické hodnocení hroznových moštů
 (Alžběta Dorota Dostálová)

2020, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//0qncmy// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Senzorické hodnocení sýrů holandského typu
 (Bára Bažantová)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//96yhtn// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Senzorické hodnocení a přijatelnost mlékárenských výrobků s náhradou mléčného tuku
 (Kristýna DOUBRAVOVÁ)

2021, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//s8r5t9// | Zemědělské inženýrství / Kvalita zemědělských produktů | Práce na příbuzné téma

Nutriční a senzorické hodnocení sójových a dalších rostlinných nápojů jako alternativ mléka
 (Michaela Bartáková)

2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//yrwj70// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Senzorické hodnocení profilu intenzity sladké a hořké chuti v závislosti na čase
 (Barbora Zemanová)

2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//i7m2vg// | Chemie a analýza potravin a přírodních produktů / | Práce na příbuzné téma

Senzorické hodnocení jakosti bílých jogurtů
 (Žaneta Olbertová)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//yx1f0b// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv vybraných demografických faktorů na senzorické hodnocení a přijatelnost konzumních druhů mlék
 (Denisa TOMÁŠKOVÁ)

2021, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//4ekzt7// | Zemědělské inženýrství / Kvalita zemědělských produktů | Práce na příbuzné téma

Senzorické hodnoceni teffu a výrobků z něj
 (Kateřina Nedomová)

2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//92elzi// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Fyzikálně chemické a senzorické hodnocení vybraných medů
 (Barbora Stará)

2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//g6v9yu// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)