Theses on the same topic (having an identical keyword):
sensory active substancesKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Sensory active substances arising from milk processing; the causes and possibilities of prevention
(Mariana Hanková)2024, Disertační práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//0ixnjv// | Chemie a technologie potravin (čtyřleté) / | Theses on a related topic
Vznik nežádoucích senzoricky aktivních látek během procesu smažení
(Barbora Bílová)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//wufowe// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic
Analýza senzoricky aktivních látek bylin
(Barbara STONAWSKÁ)2007, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//24sorq// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Ovlivnění chutnosti vybraných bylinných čajů pomocí senzoricky aktivních látek
(Iva MRÁZKOVÁ)2008, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//xm63y6// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic
Vliv přídavku biologicky aktivních látek na texturní a organoleptické vlastnosti tavených sýrů
(Jiří NEKVAPIL)2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//oe522s// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Theses on a related topic