Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

sensory active substances

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

Vznik nežádoucích senzoricky aktivních látek během procesu smažení
 (Barbora Bílová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//wufowe// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic

Analýza senzoricky aktivních látek bylin
 (Barbara STONAWSKÁ)

2007, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//24sorq// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Ovlivnění chutnosti vybraných bylinných čajů pomocí senzoricky aktivních látek
 (Iva MRÁZKOVÁ)

2008, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//xm63y6// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic

Vliv přídavku biologicky aktivních látek na texturní a organoleptické vlastnosti tavených sýrů
 (Jiří NEKVAPIL)

2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//oe522s// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Theses on a related topic