Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

sensory analysis of wines

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Porovnánie metód senzorického hodnotenia pri párování dezertov a sladkých vín
 (Samuel Lazor)

2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/hy9kt/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Analýza pohárov využívaných v súčasnej nápojovej gastronómii
 (Anna Cimbaľáková)

2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/11884/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Senzorické deskriptory francouzských vín na českém trhu: pohled českých konzumentů a odborníků vína
 (Barbora Bubeníková)

2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/fnfh1/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Stanovení organických kyselin červených vín se senzorickým posouzením
 (Zuzana Švajdová)

2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//08txck// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma