Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
sensory characteristicsKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Drying and Sensory Characteristics of Mango (Mangifera indica)
(Modurotoluwa Emmanuel Ojo)2023, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//6w9dp7// | Agri-food Systems and Rural Development / | Práce na příbuzné téma
Effect of Formulation on Physico-chemical and Sensory Properties of Beer
(Brem Sam)2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//k0bvoi// | Sustainable Agriculture and Food Security / | Práce na příbuzné téma
Physical & organoleptic characteristics of novel rabbit meat products
(Temitope Elizabeth Omogbemi)2022, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//jksxcp// | Wildlife and Livestock Production, Management and Conservation / | Práce na příbuzné téma
Senzorická senzitivita, osobnostné dimenzie a mindfulness ako prediktory živosti vizuálnej predstavivosti
(Alexandra Ružičková)2022, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/p1vs7/ | Psychologie / | Práce na příbuzné téma
Drying and quality characteristics of selected fruit in Zambia: The case of mumosomoso (Vangueriopsis lanciflora Hiern)
(Kateřina Müllerová)2021, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//b19x10// | Tropické zemědělství / International Cooperation in Agriculture and Rural Development | Práce na příbuzné téma
Drying characteristics of yacon (Smallanthus sonchifolius) tubers
(Barbora Motýlová)2022, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//r18dj5// | Agri-food Systems and Rural Development / | Práce na příbuzné téma
Vliv parametrů fermentace na složení a senzorické vlastnosti cideru
(Ondřej Findura)2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//sqdlmw// | Biochemie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma
Vliv parametrů fermentace na složení a senzorické vlastnosti cideru
(Ondřej Findura)2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//sqdlmw// | Biochemie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma
Vliv sklenice na senzorické vlastnosti vína
(Martin Heřmánek)2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/10518/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Vliv pánevního zavěšení jatečného skotu na složení jatečného těla, fyzikální a senzorické charakteristiky hovězího masa
(Veronika Němcová)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//9qq8rd// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma