Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

sensory characteristics

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 18 prací)
Vliv doby zrání na senzorické vlastnosti hovězího masa
 (Matěj KOŘÁN)

2019, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//s53d9c// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma

Vliv zinku ve výživě drůbeže na senzorické vlastnosti masa
 (Šárka Němečková)

2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ysjv5v// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

Senzorické vlastnosti chmele a jejich vliv na chuť a vůni piva
 (Karolína Mašková)

2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//bih2d2// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Vliv pánevního zavěšení jatečného skotu na složení jatečného těla, fyzikální a senzorické charakteristiky hovězího masa
 (Veronika Němcová)

2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//9qq8rd// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Vliv kyseliny askorbové na senzorické a analytické parametry bílých vín
 (Jakub Smrčka)

2015, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//l7l5x8// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Porovnání analytických a senzorických vlastností vín před a po sekundární
 (Kamil Prokeš)

2016, Disertační práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//jiiz5d// | Zahradnické inženýrství / Zahradnictví | Práce na příbuzné téma

Uplatnění senzorických vlastností v adaptivní výuce cizích jazyků
 (Štěpánka NEDBALOVÁ)

2016, Disertační práce, Pedagogická fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ

http://theses.cz/id//5mlf67// | Specializace v pedagogice / Informační a komunikační technologie ve vzdělávání | Práce na příbuzné téma

Chemické složení a senzorické vlastnosti domácích a komerčních ovocných destilátů
 (Ilona KOLLÁROVÁ)

2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//q9jrcw// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 18 prací)