Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

sensory characteristics

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 18 prací)
Drying and Sensory Characteristics of Mango (Mangifera indica)
 (Modurotoluwa Emmanuel Ojo)

2023, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//6w9dp7// | Agri-food Systems and Rural Development / | Práce na příbuzné téma

Effect of Formulation on Physico-chemical and Sensory Properties of Beer
 (Brem Sam)

2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//k0bvoi// | Sustainable Agriculture and Food Security / | Práce na příbuzné téma

Physical & organoleptic characteristics of novel rabbit meat products
 (Temitope Elizabeth Omogbemi)

2022, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//jksxcp// | Wildlife and Livestock Production, Management and Conservation / | Práce na příbuzné téma

Senzorická senzitivita, osobnostné dimenzie a mindfulness ako prediktory živosti vizuálnej predstavivosti
 (Alexandra Ružičková)

2022, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/p1vs7/ | Psychologie / | Práce na příbuzné téma

Drying and quality characteristics of selected fruit in Zambia: The case of mumosomoso (Vangueriopsis lanciflora Hiern)
 (Kateřina Müllerová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//b19x10// | Tropické zemědělství / International Cooperation in Agriculture and Rural Development | Práce na příbuzné téma

Drying characteristics of yacon (Smallanthus sonchifolius) tubers
 (Barbora Motýlová)

2022, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//r18dj5// | Agri-food Systems and Rural Development / | Práce na příbuzné téma

Hodnocení senzorických vlastností a složení vybraných druhů koření
 (Jiří Jedlička)

2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//55izn7// | Chemie a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv parametrů fermentace na složení a senzorické vlastnosti cideru
 (Ondřej Findura)

2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//sqdlmw// | Biochemie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma

Vliv sklenice na senzorické vlastnosti vína
 (Martin Heřmánek)

2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/10518/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Zhodnocení senzorických vlastností zelených čajů
 (Veronika Duchoňová)

2019, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/135325 | Ekonomika a management / Marketing a obchod | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 18 prací)