Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
sensory evaluationKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Použití kolorimetrie ve vztahu k senzorickému hodnocení pekařských výrobků
(Monika Kadlecová)2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//wuoynd// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Senzorické hodnocení profilu intenzity sladké a hořké chuti v závislosti na čase
(Barbora Zemanová)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//i7m2vg// | Chemie a analýza potravin a přírodních produktů / | Práce na příbuzné téma
Výroba piv s ovocnou příchutí a jejich senzorické hodnocení
(Eva Burianová)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//cj2f1j// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma
Analytické a senzorické hodnocení hroznových moštů
(Alžběta Dorota Dostálová)2020, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//0qncmy// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma