Theses on the same topic (having an identical keyword):
sensory evaluationKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Nutriční a senzorické hodnocení rybích sendvičů na českém trhu
(Anna Šebestíková)2023, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//on4ap6// | Forenzní analýza a analýza potravin / | Theses on a related topic
Nutriční a senzorické hodnocení sójových a dalších rostlinných nápojů jako alternativ mléka
(Michaela Bartáková)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//yrwj70// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic
Analytické a senzorické hodnocení hroznových moštů
(Alžběta Dorota Dostálová)2020, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//0qncmy// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Theses on a related topic
Senzorické hodnocení autenticity monoflorálních medů
(Karolína Doubková)2023, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//lg7xjg// | Forenzní analýza a analýza potravin / | Theses on a related topic
Vliv vybraných demografických faktorů na senzorické hodnocení a přijatelnost konzumních druhů mlék
(Denisa TOMÁŠKOVÁ)2021, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//4ekzt7// | Zemědělské inženýrství / Kvalita zemědělských produktů | Theses on a related topic
Senzorické hodnocení sýrů holandského typu
(Bára Bažantová)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//96yhtn// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Nutriční a senzorické hodnocení alternativ sýrů a smetan
(Antonín Hanuš)2022, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//dy53kk// | Chemie a analýza potravin a přírodních produktů / | Theses on a related topic
Senzorické hodnocení a přijatelnost mlékárenských výrobků s náhradou mléčného tuku
(Kristýna DOUBRAVOVÁ)2021, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//s8r5t9// | Zemědělské inženýrství / Kvalita zemědělských produktů | Theses on a related topic
Nutriční a senzorické hodnocení makových nápojů
(Michaela Bartáková)2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//v5nxk4// | Chemie a analýza potravin a přírodních produktů / | Theses on a related topic
Použití kolorimetrie ve vztahu k senzorickému hodnocení pekařských výrobků
(Monika Kadlecová)2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//wuoynd// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic