Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

sensory evaluation of wines

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Porovnánie metód senzorického hodnotenia pri párování dezertov a sladkých vín
 (Samuel Lazor)

2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/hy9kt/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Systémy senzorického hodnocení vín.
 (Andrea Kuchyňková)

2020, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//1knz7n// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma

Analýza pohárov využívaných v súčasnej nápojovej gastronómii
 (Anna Cimbaľáková)

2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/11884/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma