Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
sensory propertiesKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Thermo-mechanical Properties, Solvent Retention Capacity and Sensory Quality of Composite Teff-wheat Flour
(Tomáš David)2024, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//l0lvas// | Agri-food Systems and Rural Development / | Práce na příbuzné téma
Effect of Formulation on Physico-chemical and Sensory Properties of Beer
(Brem Sam)2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//k0bvoi// | Sustainable Agriculture and Food Security / | Práce na příbuzné téma
Influence of contaminants in food contact materials on sensory properties of food.
(Dafni Gkizi)2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//ogatb5// | Chemistry and Technology / | Práce na příbuzné téma
Drying and Sensory Characteristics of Mango (Mangifera indica)
(Modurotoluwa Emmanuel Ojo)2023, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//6w9dp7// | Agri-food Systems and Rural Development / | Práce na příbuzné téma
Gastronomická specifika a senzorické vlastnosti vín Slovácké podoblasti
(Michaela Voborníková)2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//cd45gr// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Vliv nutričně významných látek na vybrané senzorické vlastnosti mléčných výrobků
(Kristina HRADILOVÁ)2021, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//n64ut3// | Zemědělské inženýrství / Kvalita zemědělských produktů | Práce na příbuzné téma
Porovnání fyzikálně chemických a senzorických vlastností muffinů při použití různých receptur
(Lenka Blažková)2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//wt5vah// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv nutričně významných látek na vybrané senzorické vlastnosti mléčných výrobků
(Kristina HRADILOVÁ)2021, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//n64ut3// | Zemědělské inženýrství / Kvalita zemědělských produktů | Práce na příbuzné téma
Gastronomická specifika a senzorické vlastnosti vín Slovácké podoblasti
(Michaela Voborníková)2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//cd45gr// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Vliv složení a způsobu přípravy kávy na její senzorické vlastnosti
(Kamila Součková)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//k1y2si// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma