Theses on the same topic (having an identical keyword):
sensory qualityKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Thermo-mechanical Properties, Solvent Retention Capacity and Sensory Quality of Composite Teff-wheat Flour
(Tomáš David)2024, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//l0lvas// | Agri-food Systems and Rural Development / | Theses on a related topic
Analysis of selected parameters affecting the quality of dried rabbit meat
(Oyinkansola Folarin)2023, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//inptpf// | Wildlife and Livestock Production, Management and Conservation / | Theses on a related topic
Drying and quality characteristics of selected fruit in Zambia: The case of mumosomoso (Vangueriopsis lanciflora Hiern)
(Kateřina Müllerová)2021, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//b19x10// | Tropické zemědělství / International Cooperation in Agriculture and Rural Development | Theses on a related topic
The effects of storage conditions on the quality of wheat flour during post-milling maturation
(Johanka Barsová)2024, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//hqeryr// | Tropical Crop Management and Ecology / | Theses on a related topic
Drying and Sensory Characteristics of Mango (Mangifera indica)
(Modurotoluwa Emmanuel Ojo)2023, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//6w9dp7// | Agri-food Systems and Rural Development / | Theses on a related topic
Účinek zařazení podílu moučných červů v krmné směsi na parametry užitkovosti a senzorickou kvalitu masa vykrmovaných kuřat
(Martina Kracíková)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//sk6d45// | Zootechnika / Krmivářství | Theses on a related topic
Nutriční zhodnocení a senzorická jakost alternativ masa
(Jana Reitšpiesová)2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//e6pgha// | Chemie a analýza potravin a přírodních produktů / | Theses on a related topic
Vliv druhu masa a použitého láku na senzorickou jakost sušeného masa
(Andrea Hercová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//w1pan0// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Vliv tepelného opracování hlíz různých odrůd brambor na jejich senzorickou jakost
(Klaudie Adamíková)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//39ldrt// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Vliv značky a ceny na hodnocení senzorické kvality džusů
(Klára Applová)2019, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/135327 | Ekonomika a management / Marketing a obchod | Theses on a related topic