Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
sensory studiesKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Effects of semi-permeable bag ageing on the physiochemical and sensory quality of common eland meat
(Tumelo Moyo)2022, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//wzweqi// | Wildlife and Livestock Production, Management and Conservation / | Práce na příbuzné téma
Effect of Formulation on Physico-chemical and Sensory Properties of Beer
(Brem Sam)2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//k0bvoi// | Sustainable Agriculture and Food Security / | Práce na příbuzné téma
Sensory abilities in food localization in four species of African mole-rats with diverse social organization
(Miloš VITÁMVÁS)2013, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//b16q0c// | Zoologie / | Práce na příbuzné téma
Spotřebitelské preference masa kanečků
(Marcela Nedvídková)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//9z4xhy// | Zootechnika / Živočišná produkce | Práce na příbuzné téma
Vnímání složek kančího pachu spotřebiteli
(Blanka Hromádková)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//zwhrmd// | Chov hospodářských zvířat / | Práce na příbuzné téma
Spotřebitelské preference masa kanečků
(Hana Cihlářová)2022, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//xj8qel// | Chov hospodářských zvířat / | Práce na příbuzné téma