Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

senzoricka kvalita

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Senzorická kvalita francouzského plísňového sýra Brie de Meaux v souvislosti s jeho chemickým a mikrobiálním složením
 (Monika Májková)

2022, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//l2cx95// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Senzorická kvalita vvbraných druhů nečokoládových cukrovinek
 (Veronika Michalíková)

2017, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//1dcty2// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Kvalita potravin na českém trhu a její vnímání spotřebiteli
 (Jiří Nováček)

2013, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/42155 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Mezinárodní obchod | Práce na příbuzné téma

Výroba, sortiment a kvalita fermentovaných mléčných výrobků
 (Romana Nováková)

2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ulsqpd// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Kvalita stravování v menze Academic restaurant Univerzitního kampusu Brno Bohunice
 (Petra Janovská)

2012, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/x32yn/ | Biochemie / | Práce na příbuzné téma

Kvalita pšeničné mouky českých a zahraničních výrobců
 (Veronika Zigmundová)

2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//a7ij48// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Sortiment a kvalita ovoce v obchodní síti
 (Monika Ralenovská)

2019, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//mf34m8// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Práce na příbuzné téma

Vliv značky a ceny na hodnocení senzorické kvality džusů
 (Klára Applová)

2019, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/135327 | Ekonomika a management / Marketing a obchod | Práce na příbuzné téma

Účinek zařazení podílu moučných červů v krmné směsi na parametry užitkovosti a senzorickou kvalitu masa vykrmovaných kuřat
 (Martina Kracíková)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//sk6d45// | Zootechnika / Krmivářství | Práce na příbuzné téma

Vliv použitého oleje na složení a senzorickou kvalitu analogů přírodních sýrů
 (Dominika Coufalová)

2022, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//xnd3qg// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)