Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
senzoricka kvalitaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Senzorická kvalita francouzského plísňového sýra Brie de Meaux v souvislosti s jeho chemickým a mikrobiálním složením
(Monika Májková)2022, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//l2cx95// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Senzorická kvalita vvbraných druhů nečokoládových cukrovinek
(Veronika Michalíková)2017, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//1dcty2// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Kvalita potravin na českém trhu a její vnímání spotřebiteli
(Jiří Nováček)2013, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/42155 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Mezinárodní obchod | Práce na příbuzné téma
Výroba, sortiment a kvalita fermentovaných mléčných výrobků
(Romana Nováková)2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ulsqpd// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Kvalita stravování v menze Academic restaurant Univerzitního kampusu Brno Bohunice
(Petra Janovská)2012, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/x32yn/ | Biochemie / | Práce na příbuzné téma
Kvalita pšeničné mouky českých a zahraničních výrobců
(Veronika Zigmundová)2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//a7ij48// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Sortiment a kvalita ovoce v obchodní síti
(Monika Ralenovská)2019, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//mf34m8// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Práce na příbuzné téma
Vliv značky a ceny na hodnocení senzorické kvality džusů
(Klára Applová)2019, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/135327 | Ekonomika a management / Marketing a obchod | Práce na příbuzné téma
Účinek zařazení podílu moučných červů v krmné směsi na parametry užitkovosti a senzorickou kvalitu masa vykrmovaných kuřat
(Martina Kracíková)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//sk6d45// | Zootechnika / Krmivářství | Práce na příbuzné téma
Vliv použitého oleje na složení a senzorickou kvalitu analogů přírodních sýrů
(Dominika Coufalová)2022, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//xnd3qg// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma