Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

senzoricka kvalita

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 24 prací)
Senzorická kvalita kozího mléka a fermentovaných mléčných výrobků
 (Adéla Kocourková)

2022, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//vhi9b4// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Klasický vs. bulharský jogurt – senzorická kvalita vs. chemické a mikrobiologické složení
 (Michaela Podloučková)

2024, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//tdc64t// | Chemie přírodních látek / | Práce na příbuzné téma

Senzorická kvalita masa jelenovitých ve vztahu ke složení a fyzikálně-chemickým vlastnostem masa
 (Klára Mikulíková)

2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//a594pu// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Práce na příbuzné téma

Kvalita produktů z akvaponických systémů
 (Petra Tichá)

2022, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//zs1kmg// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Senzorická kvalita vvbraných druhů nečokoládových cukrovinek
 (Veronika Michalíková)

2017, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//1dcty2// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Výroba, sortiment a kvalita fermentovaných mléčných výrobků
 (Romana Nováková)

2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ulsqpd// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Senzorická kvalita syrovátkových sýrů typu Ricotta
 (Ondřej Hunal)

2013, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//8k1etj// | Kvalita zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Senzorická kvalita fermentovaných mléčných výrobků z kozího mléka
 (Kateřina Kynčlová)

2013, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//r8e9b7// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Kvalita potravin na českém trhu a její vnímání spotřebiteli
 (Jiří Nováček)

2013, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/42155 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Mezinárodní obchod | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 24 prací)