Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

senzoricke charakteristiky

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)
Senzorické charakteristiky a změny jedlých rostlinných olejů
 (Bibiána Šimalíková)

2017, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//trn8n6// | Chemie a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma

Stanovení základních jakostních charakteristik vybraných vzorků čokolády pomocí senzorické analýzy a fyzikálních metod
 (Andrea Budínová)

2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//438lcc// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv značky a ceny na hodnocení senzorické kvality džusů
 (Klára Applová)

2019, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/135327 | Ekonomika a management / Marketing a obchod | Práce na příbuzné téma

Hodnocení vybraných chemických a senzorických charakteristik medu.
 (Lucia LOUTOCKÁ)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ukze9h// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Analytické a senzorické hodnocení čokoládových výrobků
 (Lenka BARTOŠKOVÁ)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//igvdxm// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Senzorické analýzy pizz s přídavkem arabské gumy a pektinu
 (Tomáš DULA)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//xthvhl// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv adice česneku u tepelně opracovaných masných výrobků na jejich senzorickou a mikrobiologickou charakteristiku
 (Kateřina DVOŘÁKOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//piu1s0// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Senzorické hodnocení bylinných čajů z konvenční a ekologické produkce
 (Klára Haluzová)

2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//087075// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Charakteristika a senzorický profil bílých jakostních odrůdových a jakostních vín s přívlastkem
 (Gabriela KOLÚCHOVÁ)

2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//anp7ul// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Hodnocení efektivity terapie na chodícím pásu na časoprostorové charakteristiky chůze a funkční stav pacientů po CMP
 (Vendula DOPITOVÁ)

2013, Diplomová práce, Fakulta zdravotnických věd / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//7rq79b// | Specializace ve zdravotnictví / Fyzioterapie | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)