Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
senzoricke hodnoceniKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Degustační tabulky pro senzorické hodnocení vína.
(Antonina Zaluzhna)2022, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//b2b9ys// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma
Senzorické hodnocení jakosti bílých jogurtů
(Žaneta Olbertová)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//yx1f0b// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Fyzikálně chemické a senzorické hodnocení vybraných medů
(Barbora Stará)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//g6v9yu// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Senzorické hodnocení profilu intenzity sladké a hořké chuti v závislosti na čase
(Barbora Zemanová)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//i7m2vg// | Chemie a analýza potravin a přírodních produktů / | Práce na příbuzné téma
Senzorické hodnocení a preference vybraných mléčných produktů
(Karolína HÁLOVÁ)2020, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//t1wlmd// | Zemědělské inženýrství / Kvalita zemědělských produktů | Práce na příbuzné téma
Nutriční a senzorické hodnocení sójových a dalších rostlinných nápojů jako alternativ mléka
(Michaela Bartáková)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//yrwj70// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Senzorické hodnocení modelových nečokoládových cukrovinek
(Markéta Malyszová)2021, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//6qd59d// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Nutriční a senzorické hodnocení alternativ sýrů a smetan
(Antonín Hanuš)2022, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//dy53kk// | Chemie a analýza potravin a přírodních produktů / | Práce na příbuzné téma
Senzorické hodnocení různých typů masných výrobků
(Aneta Lanžhotská)2020, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//v2yasc// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Nutriční a senzorické hodnocení makových nápojů
(Michaela Bartáková)2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//v5nxk4// | Chemie a analýza potravin a přírodních produktů / | Práce na příbuzné téma