Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

senzoricke a fyzikalni vlastnosti drubeziho masa

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Falšování masa a masných výrobků.
 (Aneta Pšeničková)

2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//sszbp5// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Práce na příbuzné téma

Vliv různého podílu purpurové pšenice na senzorickou jakost drůbežího masa
 (Ondřej Hrabal)

2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ogi01w// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Ovlivnění jakostních parametrů drůbežího masa netradičními krmivy
 (Veronika Voborná)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//vf6pzg// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma