Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
senzoricke a fyzikalni vlastnosti drubeziho masaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Falšování masa a masných výrobků.
(Aneta Pšeničková)2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//sszbp5// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Práce na příbuzné téma
Vliv různého podílu purpurové pšenice na senzorickou jakost drůbežího masa
(Ondřej Hrabal)2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ogi01w// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Ovlivnění jakostních parametrů drůbežího masa netradičními krmivy
(Veronika Voborná)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//vf6pzg// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma