Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
senzoricke charakteristikyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv pánevního zavěšení jatečného skotu na složení jatečného těla, fyzikální a senzorické charakteristiky hovězího masa
(Veronika Němcová)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//9qq8rd// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Senzorické charakteristiky a změny jedlých rostlinných olejů
(Bibiána Šimalíková)2017, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//trn8n6// | Chemie a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma
Vypracování modelu hodnocení senzorické kvality medu
(Alena Cizner)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//3l76kj// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Stanovení základních jakostních charakteristik vybraných vzorků čokolády pomocí senzorické analýzy a fyzikálních metod
(Andrea Budínová)2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//438lcc// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Hodnocení vybraných chemických a senzorických charakteristik medu.
(Lucia LOUTOCKÁ)2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ukze9h// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv značky a ceny na hodnocení senzorické kvality džusů
(Klára Applová)2019, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/135327 | Ekonomika a management / Marketing a obchod | Práce na příbuzné téma
Analytické a senzorické hodnocení čokoládových výrobků
(Lenka BARTOŠKOVÁ)2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//igvdxm// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Senzorické analýzy pizz s přídavkem arabské gumy a pektinu
(Tomáš DULA)2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//xthvhl// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv adice česneku u tepelně opracovaných masných výrobků na jejich senzorickou a mikrobiologickou charakteristiku
(Kateřina DVOŘÁKOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//piu1s0// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Senzorické hodnocení bylinných čajů z konvenční a ekologické produkce
(Klára Haluzová)2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//087075// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma