Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

senzoricke hodnoceni

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Senzorické hodnocení a přijatelnost mlékárenských výrobků s náhradou mléčného tuku
 (Kristýna DOUBRAVOVÁ)

2021, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//s8r5t9// | Zemědělské inženýrství / Kvalita zemědělských produktů | Práce na příbuzné téma

Degustační tabulky pro senzorické hodnocení vína.
 (Antonina Zaluzhna)

2022, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//b2b9ys// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma

Senzorické hodnocení jakosti bílých jogurtů
 (Žaneta Olbertová)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//yx1f0b// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Senzorické hodnocení modelových nečokoládových cukrovinek
 (Markéta Malyszová)

2021, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//6qd59d// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Senzorické hodnocení různých typů masných výrobků
 (Aneta Lanžhotská)

2020, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//v2yasc// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Senzorické hodnocení autenticity monoflorálních medů
 (Karolína Doubková)

2023, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//lg7xjg// | Forenzní analýza a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma

Nutriční a senzorické hodnocení sójových a dalších rostlinných nápojů jako alternativ mléka
 (Michaela Bartáková)

2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//yrwj70// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Senzorické hodnocení profilu intenzity sladké a hořké chuti v závislosti na čase
 (Barbora Zemanová)

2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//i7m2vg// | Chemie a analýza potravin a přírodních produktů / | Práce na příbuzné téma

Nutriční a senzorické hodnocení rostlinných pomazánek na bázi skořápkových plodů
 (Lucie Rajmicová)

2022, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//yqysw3// | Forenzní analýza a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma

Senzorické hodnocení a preference vybraných mléčných produktů
 (Karolína HÁLOVÁ)

2020, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//t1wlmd// | Zemědělské inženýrství / Kvalita zemědělských produktů | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)