Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
senzoricke latkyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Látky uvlňované během autolýzy kvasinek a jejich vliv na senzorické vlastnosti vína
(Jakub Zugárek)2019, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//12w5sq// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma
Vliv nutričně významných látek na vybrané senzorické vlastnosti mléčných výrobků
(Kristina HRADILOVÁ)2021, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//n64ut3// | Zemědělské inženýrství / Kvalita zemědělských produktů | Práce na příbuzné téma
Změny senzorické kvality a profilu těkavých látek sýrů zrajících pod mazem v průběhu skladování
(Adéla Šebestová)2024, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//s9c2z7// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Doplňkové látky ve výživě drůbeže
(Eliška PEKAŘOVÁ)2020, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//lq8m9n// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma
Vliv obsahu minerálních látek na senzorické vlastnosti pitné a minerální vody
(Martin Švácha)2017, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//0gvmt4// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Vliv různých technik studené macerace na obsahové látky vína
(Jiří Blasch)2016, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ywlmvm// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma
Vliv autolýzy kvasnic na obsahové látky vína
(Jiří Sochor)2024, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//14r6s9// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Senzorické vlastnosti piva
(Hana Nožičková)2012, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//796dnc// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Aromatické látky v potravinách
(Monika Mareková)2014, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/ber8v/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma
Vliv stupně oxidace moštů na senzorické a analytické vlastnosti vín révy vinné
(Zdeněk Řihák)2020, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//r6smsp// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma