Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
senzoricke uceniKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vizuální statistické učení dvoudimenzionálních objektů
(Adam Ťápal)2015, Diplomová práce, Fakulta sociálních studií / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/z1tmz/ | Psychologie / | Práce na příbuzné téma
Styly učení žáků na druhém stupni
(Petra Čepelková)2011, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/gnmre/ | Učitelství pro základní školy / Učitelství matematiky pro základní školy Učitelství fyziky pro základní školy | Práce na příbuzné téma
Parkinsonova nemoc: Ovlivnění motoriky nízkofrekvenční repetitivní transkraniální magnetickou stimulací (rTMS) cerebella a zpracování nevědomé senzorické informace při intracerebrálním snímání mismatch negativity (MMN). Neurofyziologická studie
(Eduard Minks)2014, Disertační práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/g8b1p/ | Neurologie (čtyřleté) / Neurologie | Práce na příbuzné téma
Barvocit a specifické poruchy učení
(Zuzana Odvárková)2015, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/qhw8x/ | Specializace ve zdravotnictví / Optika a optometrie | Práce na příbuzné téma
Návrh učebního materiálu pro výuku Senzorické analýzy potravin na SOŠ s potravinářským zaměřením
(Markéta Piechowiczová)2021, Bakalářská práce, Institut celoživotního vzdělávání / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//82e5nq// | Specializace v pedagogice / Učitelství odborných předmětů | Práce na příbuzné téma
Charakterizace a optimalizace senzorické kvality olejovaných želatinových cukrovinek
(Vojtěch Knotek)2020, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//0pwixf// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Návrh nízkofrekvenčních bloků fázového závěsu pro senzorické aplikace v nízkonapěťové technologii TSMC 0.18 um
(Marek Svoboda)2023, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//6g534k// | Elektronika a komunikační technologie / | Práce na příbuzné téma
Senzorické hodnocení modelových nečokoládových cukrovinek
(Markéta Malyszová)2021, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//6qd59d// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Senzorické hodnocení modelových nečokoládových cukrovinek
(Markéta Malyszová)2021, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//6qd59d// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Změny senzorické kvality a profilu těkavých látek sýrů zrajících pod mazem v průběhu skladování
(Adéla Šebestová)2024, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//s9c2z7// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma