Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

senzoricke uceni

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 13 prací)
Vizuální statistické učení dvoudimenzionálních objektů
 (Adam Ťápal)

2015, Diplomová práce, Fakulta sociálních studií / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/z1tmz/ | Psychologie / | Práce na příbuzné téma

Styly učení žáků na druhém stupni
 (Petra Čepelková)

2011, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/gnmre/ | Učitelství pro základní školy / Učitelství matematiky pro základní školy Učitelství fyziky pro základní školy | Práce na příbuzné téma

Barvocit a specifické poruchy učení
 (Zuzana Odvárková)

2015, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/qhw8x/ | Specializace ve zdravotnictví / Optika a optometrie | Práce na příbuzné téma

Návrh učebního materiálu pro výuku Senzorické analýzy potravin na SOŠ s potravinářským zaměřením
 (Markéta Piechowiczová)

2021, Bakalářská práce, Institut celoživotního vzdělávání / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//82e5nq// | Specializace v pedagogice / Učitelství odborných předmětů | Práce na příbuzné téma

Charakterizace a optimalizace senzorické kvality olejovaných želatinových cukrovinek
 (Vojtěch Knotek)

2020, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//0pwixf// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Návrh nízkofrekvenčních bloků fázového závěsu pro senzorické aplikace v nízkonapěťové technologii TSMC 0.18 um
 (Marek Svoboda)

2023, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//6g534k// | Elektronika a komunikační technologie / | Práce na příbuzné téma

Senzorické hodnocení modelových nečokoládových cukrovinek
 (Markéta Malyszová)

2021, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//6qd59d// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Senzorické hodnocení modelových nečokoládových cukrovinek
 (Markéta Malyszová)

2021, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//6qd59d// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Změny senzorické kvality a profilu těkavých látek sýrů zrajících pod mazem v průběhu skladování
 (Adéla Šebestová)

2024, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//s9c2z7// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 13 prací)