Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
senzoricke vlastnostiKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv odrůdy na senzorické vlastnosti plodů rajčete
(Eliška Malcová)2025, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//3dqz2h// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Vliv vnějších faktorů na senzorické vlastnosti lahvových vín
(Dominik Klusák)2021, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//tne05b// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Senzorické vlastnosti sladiny
(Hana Piechová)2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//s83bvn// | Fytotechnika / | Práce na příbuzné téma
Analýza vybraných ukazatelů kvality mléka a jejich vliv na výtěžnost a senzorické vlastnosti čerstvých sýrů
(Michaela PLONER)2023, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//ajs3y0// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Vliv oxidace moštu na senzorické vlastnosti vína z odrůdy Sauvignon
(Tatiana Usaleva)2020, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//6jpphw// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma
Vliv ochucující složky na fyzikálně-chemické, senzorické a mikrobiologické vlastnosti kozího jogurtu
(Tomáš Krejča)2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//u6reod// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Senzorické vlastnosti konzervované píce z vybraných druhů jetelovin a bylin
(Dominika BENEŠOVÁ)2025, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//46h05g// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma
Vliv podílu vybraných druhů jetelovin a bylin na senzorické vlastnosti konzervované píce.
(Patrik ŘÍHA)2020, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//qt3sf5// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma
Vliv fermentace s obsahem listů na senzorické vlastnosti vína
(Soňa Podholová)2021, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//8i2jsc// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Vliv postupu výroby a receptury náplní do čokoládových cukrovinek na jejich texturní, senzorické a fyzikální vlastnosti
(Táňa Lieberzeitová)2025, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//hxgz5a// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma