Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

senzoricke zhodnoceni

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Komplexní zhodnocení viničních tratí ve vinařské obci Vracov
 (Martin Lunda)

2024, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//jj1kyf// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma

Zhodnocení senzorického a analytického profilu těkavých látek ovocných destilátů
 (Martin Šteidl)

2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//kdqxee// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Vliv použitých sladidel na senzorické vlastnosti nápojů z vybraných druhů ovoce
 (Radek PRAYER)

2017, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//6ejfqw// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma

Zhodnocení senzorických vlastností zelených čajů
 (Veronika Duchoňová)

2019, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/135325 | Ekonomika a management / Marketing a obchod | Práce na příbuzné téma

Nutriční zhodnocení a senzorická jakost alternativ masa
 (Jana Reitšpiesová)

2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//e6pgha// | Chemie a analýza potravin a přírodních produktů / | Práce na příbuzné téma

Využití senzorické stimulace v ergoterapii u dětí s poruchou autistického spektra
 (Bára PLAČKOVÁ)

2022, Bakalářská práce, Fakulta zdravotnických věd / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//ob26d7// | Ergoterapie / | Práce na příbuzné téma

Analytické a senzorické hodnocení odrůdových ovocných šťáv
 (Jiří Prokop)

2021, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//7w50an// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma

Vplyv stupňa oxidácie muštov na senzorické a analytické vlastnosti vín révy vínnej
 (Katarína Čaklošová)

2019, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//frhg7s// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Senzorické vlastnosti kávy
 (Jiří Filip)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//1b2g8d// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Senzorická analýza vybraných komodit s náhradními sladidly vhodnými pro pacienty s diabetes mellitus
 (Kristýna Kosková)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//92tblv// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)