Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

senzoricky aktivni latky

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Vplyv senzoricky aktívnych látok na organoleptické vlastnosti ovocných destilátov
 (Juliána Kučerová)

2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//xvq3nr// | Chemie a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma

Identifikace senzoricky aktivních látek v konopí
 (Šárka Jarošová)

2017, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//3voqm2// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Monitoring obsahu senzoricky aktivních látek v průběhu výroby sýrů
 (Hana Ryglová)

2017, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//h6udbg// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Analýza senzoricky aktivních látek obsažených v bylinných extraktech
 (Markéta Koloničná)

2017, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//yqz1fx// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Změny bioaktivních a senzoricky významných látek révových vín v průběhu skladování
 (Lukáš Snopek)

2019, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//dmcuyf// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Stanovení kofeinu a senzoricky aktivních sloučenin ve výběrové kávě
 (Vojtěch FORMÁNEK)

2020, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//uopcrq// | Biologie / Experimentální biologie | Práce na příbuzné téma

Analýza senzoricky aktivních látek bylin
 (Barbara STONAWSKÁ)

2007, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//24sorq// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Ovlivnění chutnosti vybraných bylinných čajů pomocí senzoricky aktivních látek
 (Iva MRÁZKOVÁ)

2008, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//xm63y6// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv aromaticky aktivních látek na senzorickou kvalitu nečokoládových cukrovinek
 (Eliška Motúzová)

2018, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//lfrt1s// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Sensory active substances arising from milk processing; the causes and possibilities of prevention
 (Mariana Hanková)

2024, Disertační práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//0ixnjv// | Chemie a technologie potravin (čtyřleté) / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)