Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
senzoricky aktivni latkyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vplyv senzoricky aktívnych látok na organoleptické vlastnosti ovocných destilátov
(Juliána Kučerová)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//xvq3nr// | Chemie a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma
Identifikace senzoricky aktivních látek v konopí
(Šárka Jarošová)2017, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//3voqm2// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Monitoring obsahu senzoricky aktivních látek v průběhu výroby sýrů
(Hana Ryglová)2017, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//h6udbg// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Analýza senzoricky aktivních látek obsažených v bylinných extraktech
(Markéta Koloničná)2017, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//yqz1fx// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Změny bioaktivních a senzoricky významných látek révových vín v průběhu skladování
(Lukáš Snopek)2019, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//dmcuyf// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Stanovení kofeinu a senzoricky aktivních sloučenin ve výběrové kávě
(Vojtěch FORMÁNEK)2020, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//uopcrq// | Biologie / Experimentální biologie | Práce na příbuzné téma
Analýza senzoricky aktivních látek bylin
(Barbara STONAWSKÁ)2007, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//24sorq// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Ovlivnění chutnosti vybraných bylinných čajů pomocí senzoricky aktivních látek
(Iva MRÁZKOVÁ)2008, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//xm63y6// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv aromaticky aktivních látek na senzorickou kvalitu nečokoládových cukrovinek
(Eliška Motúzová)2018, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//lfrt1s// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Sensory active substances arising from milk processing; the causes and possibilities of prevention
(Mariana Hanková)2024, Disertační práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//0ixnjv// | Chemie a technologie potravin (čtyřleté) / | Práce na příbuzné téma