Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
senzoricky aktivni latkyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv přídavku biologicky aktivních látek na texturní a organoleptické vlastnosti tavených sýrů
(Jiří NEKVAPIL)2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//oe522s// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku biologicky aktivních látek na vybrané vlastnosti veganských majonéz
(Jiřina Němčíková)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//g5fm41// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma