Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

senzoricky aktivni latky

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)
Vliv přídavku biologicky aktivních látek na texturní a organoleptické vlastnosti tavených sýrů
 (Jiří NEKVAPIL)

2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//oe522s// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavku biologicky aktivních látek na vybrané vlastnosti veganských majonéz
 (Jiřina Němčíková)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//g5fm41// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)