Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

senzoricky profil

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Vliv suroviny a zákvasu na senzorický profil ovocných destilátů
 (František Szilvási)

2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//w2jt2v// | Biotechnologie a bioinženýrství / | Práce na příbuzné téma

Vliv ročníkové variability chmelů na profil aromatických látek, jejich přenos a chování při stárnutí studeně chmeleného piva
 (Lenka Straková)

2023, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//bxqoim// | Fytotechnika / Speciální produkce rostlinná | Práce na příbuzné téma

Senzorický profil a preferenční mapování vanilkového aroma
 (Kateřina Novotná)

2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//1mfaks// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Vliv vysokotlaké pasterace na senzorický profil nefiltrovaného piva
 (Lukáš Klazar)

2016, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//y5anra// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Vliv stupně pražení na senzorický profil kávy
 (Kristýna Šajdlerová)

2019, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//dwdxu5// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv způsobu studeného chmelení na senzomický a senzorický profil svrchně kvašeného piva
 (Alena Bečková)

2018, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//5b01ku// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Studium profilu senzoricky aktivních látek moravských vín
 (Markéta Havlíková)

2022, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//g871ls// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv metod odkalení moštu na senzorický a analytický profil vín révy vinné
 (Vít Nevěděl)

2016, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//zhk6c5// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Senzorická analýza a profil aromatických látek vybraných druhů koření
 (Jiří Jedlička)

2017, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//1els8z// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Charakteristika a senzorický profil bílých jakostních odrůdových a jakostních vín s přívlastkem
 (Gabriela KOLÚCHOVÁ)

2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//anp7ul// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)