Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
senzoricky profilKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv suroviny a zákvasu na senzorický profil ovocných destilátů
(František Szilvási)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//w2jt2v// | Biotechnologie a bioinženýrství / | Práce na příbuzné téma
Vliv ročníkové variability chmelů na profil aromatických látek, jejich přenos a chování při stárnutí studeně chmeleného piva
(Lenka Straková)2023, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//bxqoim// | Fytotechnika / Speciální produkce rostlinná | Práce na příbuzné téma
Senzorický profil a preferenční mapování vanilkového aroma
(Kateřina Novotná)2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//1mfaks// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Vliv vysokotlaké pasterace na senzorický profil nefiltrovaného piva
(Lukáš Klazar)2016, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//y5anra// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Vliv stupně pražení na senzorický profil kávy
(Kristýna Šajdlerová)2019, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//dwdxu5// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv způsobu studeného chmelení na senzomický a senzorický profil svrchně kvašeného piva
(Alena Bečková)2018, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//5b01ku// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Studium profilu senzoricky aktivních látek moravských vín
(Markéta Havlíková)2022, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//g871ls// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv metod odkalení moštu na senzorický a analytický profil vín révy vinné
(Vít Nevěděl)2016, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//zhk6c5// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Senzorická analýza a profil aromatických látek vybraných druhů koření
(Jiří Jedlička)2017, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//1els8z// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Charakteristika a senzorický profil bílých jakostních odrůdových a jakostních vín s přívlastkem
(Gabriela KOLÚCHOVÁ)2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//anp7ul// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma