Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

sheep's milk

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Microbiological parameters of goat´s milk yogurts and sheep´s milk yogurts
 (Aneta Náplavová)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//yoszj9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Změny v obsahu bílkovinných frakcí ovčího mléka v průběhu laktace
 (Veronika Radiměřská)

2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//3dqr5p// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Stanovení vybraných ukazatelů kvality ovčího mléka
 (Hana Studničná)

2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//e1j5w5// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Složení a vlastnosti ovčího mléka a jeho využití v mlékárenství.
 (Vendula Nováková)

2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//pfjoly// | Agrobiologie / Všeobecné zemědělství | Práce na příbuzné téma