Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
sheep's milkKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Microbiological parameters of goat´s milk yogurts and sheep´s milk yogurts
(Aneta Náplavová)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//yoszj9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Změny v obsahu bílkovinných frakcí ovčího mléka v průběhu laktace
(Veronika Radiměřská)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//3dqr5p// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Stanovení vybraných ukazatelů kvality ovčího mléka
(Hana Studničná)2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//e1j5w5// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Složení a vlastnosti ovčího mléka a jeho využití v mlékárenství.
(Vendula Nováková)2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//pfjoly// | Agrobiologie / Všeobecné zemědělství | Práce na příbuzné téma