Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
shelf lifeKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Možnosti zvýšení trvanlivosti nefiltrovaných piv
(Kateřina Štulíková)2022, Disertační práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//rz6eg4// | Biochemie a biotechnologie (čtyřleté) / | Práce na příbuzné téma
Vliv pšeničného kvasu na senzorické vlastnosti a trvanlivost pokusného pečiva
(Anna Urešová)2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//of6yo5// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Zlepšení kvality a prodloužení trvanlivosti pečiva vyrobeného ze zmrazeného polotovaru
(Lucie Pernikářová)2020, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//e47gir// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Možnosti prodloužení trvanlivosti pečiva přídavkem antifungálních kultur
(Kristýna Klárová)2022, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//rtxxlr// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Údržnost "raw" potravin
(Pavla Bočková)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//x7yiiy// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Posouzení trvanlivosti masných výrobků
(Adéla Velková)2024, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//61to7a// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Možnosti prodloužení trvanlivosti pečiva přídavkem antifungálních kultur
(Kristýna Klárová)2022, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//rtxxlr// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Ošetření ovoce a zeleniny pomocí nízkotlaké plazmy vedoucí k prodloužení jejich trvanlivosti
(Kamila Matajová)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//eujk0k// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Vliv způsobu odšupinování či odstranění kůže na senzorické vlastnosti a skladovatelnost kapra
(Martin VÁGNER)2017, Bakalářská práce, Fakulta rybářství a ochrany vod / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//lkmcg1// | Zootechnika / Rybářství | Práce na příbuzné téma
Vliv typů balení na trvanlivost masných výrobků
(Michaela BURIANOVÁ)2017, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//ysqbhl// | Zemědělství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma