Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

shelf life

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 26 prací)
Možnosti zvýšení trvanlivosti nefiltrovaných piv
 (Kateřina Štulíková)

2022, Disertační práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//rz6eg4// | Biochemie a biotechnologie (čtyřleté) / | Práce na příbuzné téma

Vliv pšeničného kvasu na senzorické vlastnosti a trvanlivost pokusného pečiva
 (Anna Urešová)

2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//of6yo5// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Zlepšení kvality a prodloužení trvanlivosti pečiva vyrobeného ze zmrazeného polotovaru
 (Lucie Pernikářová)

2020, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//e47gir// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Možnosti prodloužení trvanlivosti pečiva přídavkem antifungálních kultur
 (Kristýna Klárová)

2022, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//rtxxlr// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Údržnost "raw" potravin
 (Pavla Bočková)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//x7yiiy// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Posouzení trvanlivosti masných výrobků
 (Adéla Velková)

2024, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//61to7a// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Možnosti prodloužení trvanlivosti pečiva přídavkem antifungálních kultur
 (Kristýna Klárová)

2022, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//rtxxlr// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Ošetření ovoce a zeleniny pomocí nízkotlaké plazmy vedoucí k prodloužení jejich trvanlivosti
 (Kamila Matajová)

2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//eujk0k// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Vliv způsobu odšupinování či odstranění kůže na senzorické vlastnosti a skladovatelnost kapra
 (Martin VÁGNER)

2017, Bakalářská práce, Fakulta rybářství a ochrany vod / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//lkmcg1// | Zootechnika / Rybářství | Práce na příbuzné téma

Vliv typů balení na trvanlivost masných výrobků
 (Michaela BURIANOVÁ)

2017, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//ysqbhl// | Zemědělství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 26 prací)