Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
shelf lifeKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv reformulace na trvanlivost a fyzikálně-chemické vlastnosti potravinářských výrobků
(Eliška Makrlíková)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//vqo79l// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Prodloužení doby úchovy vybraných čerstvých šťáv pomocí rostlinných silic
(Tereza Gonová)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//syjapf// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Použití manganistanu draselného a různých obalových materiálů k prodloužení skladovatelnosti jablek
(Anna Cecoi)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//vmpl64// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Možnosti prodloužení trvanlivosti pečiva přídavkem antifungálních kultur
(Kristýna Klárová)2022, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//rtxxlr// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Údržnost "raw" potravin
(Pavla Bočková)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//x7yiiy// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Možnosti zvýšení trvanlivosti nefiltrovaných piv
(Kateřina Štulíková)2022, Disertační práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//rz6eg4// | Biochemie a biotechnologie (čtyřleté) / | Práce na příbuzné téma
Vliv pšeničného kvasu na senzorické vlastnosti a trvanlivost pokusného pečiva
(Anna Urešová)2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//of6yo5// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Posouzení trvanlivosti masných výrobků
(Adéla Velková)2024, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//61to7a// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv způsobu odšupinování či odstranění kůže na senzorické vlastnosti a skladovatelnost kapra
(Martin VÁGNER)2017, Bakalářská práce, Fakulta rybářství a ochrany vod / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//lkmcg1// | Zootechnika / Rybářství | Práce na příbuzné téma
Změny jakosti trvanlivých potravin v průběhu ročního skladování
(Jan Strašák)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//gvq7fh// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma